Αναζήτηση
Filters

Η Εταιρεία

Η America S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υποδημάτων στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία 50 χρόνια. Η βασική δομή της εταιρείας είναι η κατασκευή χειροποίητων γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων. Ο σχεδιασμός, η ποιότητα, η άνεση και η πρωτοτυπία καθορίζουν τις συλλογές μας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για όλες τις εποχές.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας στον Α.Ι.Ρέντη και εκτείνεται σε έκταση 2.000 τ.μ. Με σύγχρονη παραγωγική τεχνολογία και βιομηχανική δυναμικότητα περίπου 600-800 ζευγών την ημέρα, παράγουμε κάθε είδους γυναικεία και ανδρικά δερμάτινα παπούτσια και μπότες (casual παπούτσια, γόβες, σανδάλια, pumps, μπoτάκια, μπότες, biker boots, πλατφόρμες, μπαλαρίνες, sneakers, slipon, loafers, boat shoes, μοκασίνια).

H προσεγμένη ποιότητα υλικών και κατασκευής σε συνδιασμό με τα μοντέρνα σχέδια και τις προσιτές τιμές, διατηρούν εδώ και χρόνια με επιτυχία στην ελληνική αγορά, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα Ragazza (για γυναίκες) και America (για άνδρες).

Η διάθεση των προϊόντων της εταιρείας γίνεται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο πρατήριο του εργοστασίου στον Α.Ι.Ρέντη, Eλευθερίας και Διονύσου 13  τηλ. 210 4931011